ADS1x
✅مدیران و کارفرمایان محترممفتخریم که با ارائه خدماتی نوین در راستای افزایش توان وبهره وری مالی وبا تکیه بر بیش از ۱۵ سال تجربه مفید علمی وعملی شما را به داشتن اطلاعات مفید مالی ومالیاتی دعوت میکنیم .راههای داشتن اطلاعات مفید از طرق زیر میسر استکانال تلگرام به آدرس⬅️@Radaccinتماس با مشاوران ما وطرح سوالات خود به مشاوران مجموعهاز طریق شماره تماس⬅️ 09128005892یا 09124080325 و 02165340339از طریق طرح سوال در تلگرام به شماره 09032008251موسسه حسابداری و مشاوره مدیریتخدمات حسابداری،مالیاتی،گزارش حسابرسی،فاکتور ارزش افزوده معتبر رسمیآدرس:تهران،کرج،شهریارشماره تماس:091280058920912408032502165340339
مواد لازم برای تهیه کوکی های شکلاتی
کره: 110 گرم
شکر: 108 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
وانیل: ¼ قاشق چای خوری
پودر کاکائو (الک شود) : 26 گرم
شکلات سفید : 61 گرم
آرد: 114 گرم
بیکینگ پودر: ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکی شکلاتی
خوب برای شروع کار تهیه کوکی های شکلاتی شما باید ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پیش گرمایش می کنیم. سپس کره را از یخچال بیرون می آوریم و حدود یک ساعت می گذاریم تا به دمای محیط برسد. وقتی می گوییم کره به دمای محیط برسد منظور زمانی است که اگر انگشتتان را روی کره فشار دهید، کمی فرو رود. برای داشتن اطلاعات بیشتر درباره زمانی که کره به دمای محیط می رسد.
سپس شما در ادامه روش تهیه این شیرینی باید کره و شکر را با همزن برقی می زنیم تا جایی که کره تقریبا سفید رنگ شود. بعد شما نیز باید سراغ تخم مرغ و وانیل را نیز بروید و آن ها را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه مجدد هم می زنیم تا تخم مرغ با مواد دیگر مخلوط شود. مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را با همزن دستی مخلوط می کنیم و به مایع اضافه می کنیم و با دور کند همزن برقی هم می زنیم تا مواد به شکل خمیر در آیند. دلیل استفاده از دور کند این است که مواد به اطراف پاشیده نشود.
بعد از انجام این کارها نیمی از کار تهیه نیز تمام شد حال شما در این مرحله یک کاغذ روغنی کف سینی فر می گذاریم و به کمک اسکوپ مقداری از خمیر را بر می داریم و بر روی سینی فر می گذاریم. البته از آن جایی که این شیرینی پس از پخت پخش می شود، خمیرها را حتما همانند عکس با فاصله در سینی می چینیم. در آخر نیز شکلات سفید را تکه تکه کرده و روی هر شیرینی چند تکه می گذاریم. و در آخر هم نیز شما در آخر نیز شکلات سفید را تکه تکه کرده و روی هر شیرینی چند تکه می گذاریم.سینی فر را به مدت 9 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم. البته از آنجایی که درجه حرات اکثر فرها بر روی دمای واقعی تنظیم نیستند، بهتر است زمانی فر را خاموش کنیم که همانند تصویر کناره های شیرینی خشک و روی آن کماکان نرم باشد. توجه کنید که برای اطمینان از نرم بودن شیرینی، کافی است با انگشت روی آن را فشار دهید تا فرو رود. بعد شما باید شیرنی را از فر خارج کنید و حدود 7 تا 12 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا سفت شود بعد می توانید آن را کنار خانواده یا دوستان نیز میل نمایید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
- پنجشنبه 14 دي 1396
کاوه