close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه رولت خامه ای

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

پیوندهای سایت

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 292
  • کل نظرات : 15
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 45
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 109
  • بازديد ديروز : 139
  • بازديد کننده امروز : 10
  • بازديد کننده ديروز : 23
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 598
  • بازديد ماه : 2,074
  • بازديد سال : 13,866
  • بازديد کلي : 1,844,753
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.159.44.54
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مهم!!!


مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای در کمتر نیم ساعت :

وانیل : نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ : پنج عدد
پودر قند : 125 گرم
آرد : 125 گرم
نمک : یک پنس
بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری
آبمیوه برای خیس کردن کیک با طعم دلخواه

طرز تهیه رولت خامه ای در کمتر نیم ساعت

برای شر,ع کار طرز تهیه رولت خامه ای  نیز یک سینی مناسب فر را داخل فر قرار می دهیم و فر را به مدت 25 دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم سپس در ادامه نوب می رسد به آرد، بیکینگ پودر و نمک را ترکیب کنیم و سه بار الک می کنیم تا فضای بین آرد باز شود.( این کار را دقیقا ۳ مرتبه انجام دهید.) سفیده و زرده را جدا کنید سپس در یک ظرف تمیز سفیده را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا به رنگ سفید برفی دربیاید و پف کند.

در ادامه کار نیز ۷۵ گرم از پودر قند را کم کم به زرده اضافه کنید و مدام با همزن هم بزنید تا کامل مخلوط شوند. تا مراحل بعدی را انجام میدهید مخلوط را در یخچال نگه دارید. در یک کاسه بزرگ باقیمانده شکر و زرده تخم مرغ ها و وانیل را باهم مخلوط کرده و با همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مواد به شکل کرم رنگ و کشدار دربیاید.

خوب تا اینجا کار عالی پیش رفتید در ادامه سفیده را از یخچال بیرون آورده و طی ۳ مرحله به مواد اضافه کنید، زیاد هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد الک شده را کم کم در ۳مرحله به مواد اضافه کنید و همزمان که اضافه می کنید مدام در یک جهت و به صورت دورانی با همزن هم بزنید. دقت کنید که جهت دست را تغییر ندهید.

خوب وقتی آماده شد سینی را از فر بیرون آورده، کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید و با یک فرچه سطح کاغذ روغنی را چرب کنید و به اندازه نصف قاشق چایخوری آرد روی آن بپاشید. مواد را روی کاغذ روغنی بریزید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.

سینی را بیرون آورده و روی آن را با یک پارچه تمیز آشپزخانه بپوشانید تا به مدت ۶ دقیقه با دمای محیط کمی خنک شود، بعد از خنک شدن پارچه را از روی آن بردارید. یک پارچه بزرگ نخی پهن کنید و کاغذ روغنی را روی پارچه قرار دهید سپس رولت را به آرامی روی کاغذ روغنی برگردانید و خیلی آرام و آهسته رولت را با کاغذ روغنی و پارچه تا انتها رول کنید. به مدت ۳ ساعت رولت را با پارچه کنار بگذارید تا با دمای محیط سرد شود. در این مدت اصلا به آن دست نزنید تا رولت نشکند. رولت را همراه با پارچه و کاغذ روغنی به آرامی باز کرده مقداری آبمیوه روی آن بپاشید سپس خامه را روی آن بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید. دوباره به آرامی رولت خامه ای را رول کنید این بار بدون پارچه و کاغذ روغنی. روی رولت خامه ای را با سلیقه خود با میوه، خامه یا تکه های شکلات تزیین کنید.

خوب کمی شاید طرز تهیه رولت خامه ای سخته بوده باشد اما طرز تهیه رولت خامه ای بسیار سخت نیست بلکه فقط کمی نیاز به کار های کوچیک دارد که در زمان کوتاهی نیز می توانند انجام داد و کار را سریع پیش برد اگر از مطلب طرز تهیه رولت خامه ای راضی بودید می توانید آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید: