طرز تهیه سوپ جو

دانلود 98 | دانلود رايگان

مهم!!!


ADS1x

http://www.radaccin.ir/



✅مدیران و کارفرمایان محترم
مفتخریم که با ارائه خدماتی نوین در راستای افزایش توان وبهره وری مالی وبا تکیه بر بیش از ۱۵ سال تجربه مفید علمی وعملی  شما را به داشتن اطلاعات مفید مالی ومالیاتی دعوت میکنیم .

راههای داشتن اطلاعات مفید از طرق زیر میسر است


کانال تلگرام به آدرس⬅️
 @Radaccin
 تماس با مشاوران ما وطرح سوالات خود به مشاوران مجموعه
از طریق شماره تماس⬅️ 09128005892یا 09124080325 و 02165340339
از طریق طرح سوال در تلگرام به شماره 09032008251


موسسه حسابداری و مشاوره مدیریت
خدمات حسابداری،مالیاتی،گزارش حسابرسی،فاکتور ارزش افزوده معتبر رسمی
آدرس:تهران،کرج،شهریار
شماره تماس:09128005892
09124080325
02165340339

طرز تهیه سوپ جو

31 بار

طرز تهیه سوپ جو


مواد لازم برای تهیه سوپ جو با قارچ

قارچ : خرد شده 2 لیوان
جو : 1/2 لیوان
سیر : 2 حبه
هویج : 3 عدد
خامه : 5 قاشق غذاخوری
شیر : 1 لیوان
جعفری خرد شده : 1/2 لیوان
سینه مرغ : 1 عدد
کره : 2 قاشق غذاخوری

نکاتی که قبل از تهیه می تواند به شما کمک کند.

میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند ؛ بجای جو کامل میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید. و نکته دومی که می تواند به شما نیز کمک کند این است که بسته به غلظتی که برای سوپ میخواهید ، ابی که برای مرغ استفاده میکنید میتواند کمتر یا بیشتر باشد ؛ شیر باید داغ باشد تا سوپ شما نبرد ، استفاده از خامه سلیقه ای میباشد. حال با دانستن این نکات میرویم سرغ تهیه سوپ جو این نکات را باید بعد طرزتهیه سوپ جو نیز مطالعه می کردید و اما برخی قبل از اینکه انتهای مطلب را بخوانند شروع به تهیه می کنند. به همین خاطر قبل از تهیه این نکات را خدمت شما عرض کردم.

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه

خوب برای شروع کار تهیه سوپ جو خوشمزه یک قابلمه مناسب انتخاب کرده درون قابلمه ای 4 لیوان آب میریزیم بعد جو ، سینه مرغ ، نمک و فلفل میزیزیم و روی حرارت قرار دهید تا در مدت زمان 2 نیم ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ هویج رنده شده ، سیر و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم. بعد از گذشت این مدت زمان سینه مرغ را خوب ریش ریش می کنیم و دوباره درون قابلمه برگردانید. سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 20 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد حواستان باشد که جو ته نگیرد. سوپ جو  را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و سپس برای تزیین سوپ جو از  جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.

 


مطالب مرتبط

ارسال نظر براي اين مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی