close
چت روم
طرز تهیه قلیه ماهی
loading...

رز سیاه

طرز تهیه قلیه ماهی پخت قلیه ماهی , تهیه قلیه ماهی , تهیه قلیه ماهی جنوب , سبزی قلیه ماهی , طرزتهیه قلیه ماهی , قلیه ماهی , قلیه ماهی خوشمزه طرز تهیه قلیه ماهی

مهم!!!


ADS1x

http://www.radaccin.ir/



✅مدیران و کارفرمایان محترم
مفتخریم که با ارائه خدماتی نوین در راستای افزایش توان وبهره وری مالی وبا تکیه بر بیش از ۱۵ سال تجربه مفید علمی وعملی  شما را به داشتن اطلاعات مفید مالی ومالیاتی دعوت میکنیم .

راههای داشتن اطلاعات مفید از طرق زیر میسر است


کانال تلگرام به آدرس⬅️
 @Radaccin
 تماس با مشاوران ما وطرح سوالات خود به مشاوران مجموعه
از طریق شماره تماس⬅️ 09128005892یا 09124080325 و 02165340339
از طریق طرح سوال در تلگرام به شماره 09032008251


موسسه حسابداری و مشاوره مدیریت
خدمات حسابداری،مالیاتی،گزارش حسابرسی،فاکتور ارزش افزوده معتبر رسمی
آدرس:تهران،کرج،شهریار
شماره تماس:09128005892
09124080325
02165340339
کاوه بازدید : 26 چهارشنبه 12 مهر 1396 نظرات ()

 مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی

 ماهی شوریده- سنگسر- هامور : یک کلیو تمیز شده
سیر : یک بوته
پودر فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
سبزی قلیه ماهی
شنبلیله: 250 گرم
گشنیز : 250 گرم
زردچوبه و نمک : به اندازه کامل
تمرهندی : یک بسته
پیاز : یک عدد

طرز تهیه قلیه ماهی و پخت قلیه ماهی

برای شروع کار طرز تهیه قلیه ماهی جنوب خوشمزه باید اول ماهی را به تکه‌ های مکعبی کوچک تقسیم می کنیم و به همراه یک استکان آب و مقداری نمک می گذاریم روی حرارت تا بپزد. این نکته هم باید بدانید ماهی که می خواهید برای قلیه ماهی استفاده کنید با بدون استخوان باشد. سبزی قلیه ماهی را خرد می کنیم بعد پیاز را خرد می کنیم بعد آن را با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم. بعد سبزی قلیه ماهی هم اضافه می کنیم. بعد قلیه ماهی که پخت است را اضافه می کنیم سپس تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم و در آخر هم باید زردچوبه و کمی نمک به آن زده و خوب مخلوط نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم. که درست باشد. امیدواریم که این آموزش را به خوبی فرا گرفته باشید

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 283
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 45
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 29
  • بازدید امروز : 33
  • باردید دیروز : 85
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 33
  • بازدید ماه : 1,926
  • بازدید سال : 2,478
  • بازدید کلی : 1,833,365