close
چت روم
طرز تهیه کباب لقمه
loading...

رز سیاه

طرز تهیه کباب لقمه آموزش های آشپزی , تهیه کباب لقمه , تهیه کباب لقمه ای , کباب لقمه , کباب لقمه ای , کباب لقمه خوشمزه

مهم!!!


ADS1x

http://www.radaccin.ir/



✅مدیران و کارفرمایان محترم
مفتخریم که با ارائه خدماتی نوین در راستای افزایش توان وبهره وری مالی وبا تکیه بر بیش از ۱۵ سال تجربه مفید علمی وعملی  شما را به داشتن اطلاعات مفید مالی ومالیاتی دعوت میکنیم .

راههای داشتن اطلاعات مفید از طرق زیر میسر است


کانال تلگرام به آدرس⬅️
 @Radaccin
 تماس با مشاوران ما وطرح سوالات خود به مشاوران مجموعه
از طریق شماره تماس⬅️ 09128005892یا 09124080325 و 02165340339
از طریق طرح سوال در تلگرام به شماره 09032008251


موسسه حسابداری و مشاوره مدیریت
خدمات حسابداری،مالیاتی،گزارش حسابرسی،فاکتور ارزش افزوده معتبر رسمی
آدرس:تهران،کرج،شهریار
شماره تماس:09128005892
09124080325
02165340339
کاوه بازدید : 30 یکشنبه 30 مهر 1396 نظرات ()

مواد لازم برای تهیه کباب لقمه ای

کره : 28 گرم
گوشت چرخ کرده : 280 گرم
پیاز : یک عدد
پودر گلپر : اختیاری به مقدار لازم
سماق : یک قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی : سه عدد
زعفران : دو قاشق غذا خوری دم کرده
نمک و فلفل : به مقدار نیاز

طرز تهیه کباب لقمه خوشمزه

برای شروع کار شما پیاز را خوب رنده کردن و بعد خوب آبش را بگیرد. بعد باید گوشت چرخ کرده را به پیاز استفاده کنید که توصیه می شود مثل خرید گوشت کباب که مقداری چربی باید داشته باشه این گوشت چرخ کرده هم مثل اون باشه تا کبابتون خوشمزه تر بشه بعد از اینکه گوشت چرخ کرده به پیاز اضافه کردید نمک و گلپر(اختیاری) به همراه فلفل به گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه کنید. خوب نوبت به یکی مهم ترین بخش های تهیه کباب لقمه ای میرسه که اون ورز دادن مواد است که حدود 6 تا 8 دقیقه باید خوب ورز دهید تا یک کباب خوشمزه داشته داشته باشید. بعد از ورز دادن حتما 20 دقیقه مواد را داخل یخچال بگذارید. بعد مواد کباب را باید خوش شکل دهید و به فرم کباب لقمه در بیاورید بعد ماهیتابه را روی گاز قرار داده کمی کفش را چرب می کنیم. ضمن اینکه ای مقدار مواد حدود 7 تا کباب لقمه ای بهنون میده. بعد کباب ها را داخل ماهیتابه گذاشته و حرارت را کمی زیاد می کنیم و درب ماهیتابه را هم قرار می دهیم. بعد از گذشت 4 تا 6 دقیقه باید سر ماهیتابه را برداشته و روی آن سماق بپاشیم بعد درب را دوباره گذاشته و 4 دقیقه دیگه فرصت می دهیم این طرف کباب بپزد.

سپس باید کباب را برگردونیم و طرف دیگه اش بپزد ضمن اینکه سماق را به این طرف کباب هم باید اضافه کنید گوجه را به چند قسمت تقسیم کرده و کمی نمک و کره را به همراه آن به داخل ماهیتابه ریخته بعد از 2 تا 4 دقیقه زعفرون دم کرده را به کباب اضافه کرده و اجازه می دهیم 8 دقیقه دیگه بپزد. حال کباب لقمه ای شما آماده است و می توانید آن را با برنج یا نان مصرف کنید

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 283
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 45
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 24
  • بازدید امروز : 19
  • باردید دیروز : 74
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 19
  • بازدید ماه : 2,487
  • بازدید سال : 3,039
  • بازدید کلی : 1,833,926