• email@website.com
  • امروز : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
طرز تهیه جوجه کباب مخصوص
347 بازدید
(کل 0 توسط 0 نفر)

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب مخصوص 

مرغ بدون استخوان : 610 گرم
پودر زیره سیاه : 2 /1 قاشق چایخوری
ماست پرچرب : 1 پیمانه
پودر فلفل سیاه : 2 /1 قاشق چایخوری
پودر سیر : 2 /1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز : 2 /1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس جوجه کباب مخصوص

 پیاز : یک عدد ریز شده
گشنیز : 3 قاشق سوپخوری ریز شده
فلفل دلمه ای : یک عدد ریز شده
آب لیمو : 2 قاشق سوپ خوری
هل سبز : 2 عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
گوجه فرنگی : 4 عدد بدون پوست
پنیر : 90 گرم
زیره سیاه : 2 /1 قاشق چایخوری
روغن : به میزان لازم
سیخ چوبی : 3 عدد

طرز تهیه جوجه کباب مخصوص

برای شروع کار مرغ بدون استخوان را به اندازه بزرگ تقسیم می کنیم بعد یک ظرف با درپوش انتخاب می کنیم و مرغ های تکه تکه کرده را داخل آن میریزیم سپس ادویه ها و ماست را اضافه کرده درپوش را قرار داده و به مدت 10 ساعت در یخچال قرار می دهیم. در مرحله بعد تابه ای را انتخاب کنید بعد کمی روغن داخل آن تابه بریزید. فلفل دلمه ای و پیاز را در تابه تفت دهید. هل را با پوست به اضافه می کنیم و بعد چهار عدد گوجه فرنگی را به همراه آب لیموی و زیره سیاه و گشنیز را داخل تابه ریخته و خوب هم بزنید. بعد حرارت را کم کنید تا جایی که آب گوجه فرنگی کم شده و به خورد مرغ برود. حرارت را خاموش کرده و مرغ ها را از داخل سس بیرون آورده و به سیخ بکشید. آنها را داخل تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنیدتا طلایی و پخته شود. مرغ های پخته و سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر گذاشته روی آن سس گوجه مانده در تابه را بریزید. در آخر پنیر ریز شده را به آن اضافه می کنیم و بعد جوجه کباب مخصوص آماده خوردن است و می توانید از خوردن آن در کنار خانواده یا دوستان نهایت لذت را ببرید.

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش

سبد خرید