334 بازدید
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی:
کنسرو ذرت | 1 قوطی |
کره | 2 ق غذاخوری |
قارچ (اختیاری) | 1 پیمانه |
سس مایونز | 3- 4 ق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پودر آویشن (اختیاری) | به میزان لازم |
پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان (اختیاری) | 2 ق غذاخوری |
آبلیمو تازه | به میزان لازم |
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی:
- برای تهیه ذرت مکزیکی ابتدا کنسرو ذرت را بجوشانید.
- داخل یک قابمه مقداری آب جوش بریزید و یک کاسه استیل را داخل آن قرار دهید تا بدنه کاسه گرم شود.
- کره را داخل کاسه قرار دهید و کمی صبر کنید تا کره ذوب شود.
- کنسرو ذرت مکزیکی را داخل کاسه بریزید و با کره مخلوط کنید.
- اگر دوست دارید از قارچ استفاده کنید، قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و در تابه با مقداری کره یا روغن تفت دهید.
- قارچهای تفتدادهشده را به ذرت اضافه کنید و روی کاسه را بپوشانید و چند دقیقه صبر کنید تا طعم ذرت و قارچ و کره به خورد یکدیگر بروند.
- حالا سس مایونز، نمک، فلفل (ترجیحا فلفل قرمز)، آویشن و مقداری آبلیمو به ترکیب قبل اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.
- در نهایت ذرت طعمدار شده را داخل ظرف سرو بریزید و روی آن مقداری پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان بریزید تا با حرارت ذرت، آب شوند.
نکته: اضافهکردن پنیر، ژامبون و حتی قارچ اختیاری است و میتوانید این مواد را از ذرت مکزیکی حذف کنید.
همانطور که گفتیم، ذرت مکزیکی را به روشهای مختلف و با مخلفات متنوع تهیه میکنند. یک راه تهیه ذرت مکزیکی لذیذ و خوشمزه استفاده از خامه ترش است.