• email@website.com
  • امروز : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی با کنسرو ذرت
334 بازدید
(کل 0 توسط 0 نفر)

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی:

کنسرو ذرت 1 قوطی
کره 2 ق غذاخوری
قارچ (اختیاری) 1 پیمانه
سس مایونز 3- 4 ق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر آویشن (اختیاری) به میزان لازم
پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان (اختیاری) 2 ق غذاخوری
آبلیمو تازه به میزان لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی:

  1. برای تهیه ذرت مکزیکی ابتدا کنسرو ذرت را بجوشانید. 
  2. داخل یک قابمه مقداری آب جوش بریزید و یک کاسه استیل را داخل آن قرار دهید تا بدنه کاسه گرم شود.
  3. کره را داخل کاسه قرار دهید و کمی صبر کنید تا کره ذوب شود. 
  4. کنسرو ذرت مکزیکی را داخل کاسه بریزید و با کره مخلوط کنید. 
  5. اگر دوست دارید از قارچ استفاده کنید، قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و در تابه با مقداری کره یا روغن تفت دهید.
  6. قارچ‌های تفت‌داده‌شده را به ذرت اضافه کنید و روی کاسه را بپوشانید و چند دقیقه صبر کنید تا طعم ذرت و قارچ و کره به خورد یکدیگر بروند. 
  7. حالا سس مایونز، نمک، فلفل (ترجیحا فلفل قرمز)، آویشن و مقداری آبلیمو به ترکیب قبل اضافه کنید و باهم مخلوط کنید. 
  8. در نهایت ذرت طعم‌دار شده را داخل ظرف سرو بریزید و روی آن مقداری پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان بریزید تا با حرارت ذرت، آب شوند.
نکته: اضافه‌کردن پنیر، ژامبون و حتی قارچ اختیاری است و می‌توانید این مواد را از ذرت مکزیکی حذف کنید. 
همان‌طور که گفتیم، ذرت مکزیکی را به روش‌های مختلف و با مخلفات متنوع تهیه می‌کنند. یک راه تهیه ذرت مکزیکی لذیذ و خوشمزه استفاده از خامه ترش است. 

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش

سبد خرید