• email@website.com
  • امروز : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
طرز تهیه قلیه ماهی
174 بازدید
(کل 0 توسط 0 نفر)

 مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی

 ماهی شوریده- سنگسر- هامور : یک کلیو تمیز شده
سیر : یک بوته
پودر فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
سبزی قلیه ماهی
شنبلیله: 250 گرم
گشنیز : 250 گرم
زردچوبه و نمک : به اندازه کامل
تمرهندی : یک بسته
پیاز : یک عدد

طرز تهیه قلیه ماهی و پخت قلیه ماهی

برای شروع کار طرز تهیه قلیه ماهی جنوب خوشمزه باید اول ماهی را به تکه‌ های مکعبی کوچک تقسیم می کنیم و به همراه یک استکان آب و مقداری نمک می گذاریم روی حرارت تا بپزد. این نکته هم باید بدانید ماهی که می خواهید برای قلیه ماهی استفاده کنید با بدون استخوان باشد. سبزی قلیه ماهی را خرد می کنیم بعد پیاز را خرد می کنیم بعد آن را با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم. بعد سبزی قلیه ماهی هم اضافه می کنیم. بعد قلیه ماهی که پخت است را اضافه می کنیم سپس تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم و در آخر هم باید زردچوبه و کمی نمک به آن زده و خوب مخلوط نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم. که درست باشد. امیدواریم که این آموزش را به خوبی فرا گرفته باشید

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش

سبد خرید