• email@website.com
  • امروز : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
طرز تهیه کوکوی مرغ
184 بازدید
(کل 0 توسط 0 نفر)

مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ خوشمزه و مخصوص

مرغ: 1 عدد
پیاز داغ: سه قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: 10 عدد
زعفران : نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری
آبلیمو تازه: یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل و نمک و دارچین: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی مرغ خوشمزه و مخصوص

برای آغاز کار مرغ را تمیز کنید و آن را با آب بشوید بعد آن را در یک ظرف قرار داده و به همراه یک لیوان آب و یک قاشق پیاز داغ و نمک و فلفل بگذارید خوب بپزد. هروقت آب داخل ظرف به دو قاشق رسید. مرغ را از ظرف بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود بعد پوست و استخوان مرغ را جدا و گوشت مرغ را بصورت نگینی خرد کنید. در مرحله ای بعدی  یک ظرف دیگر انتخاب کنید و تخم مرغ ها را در آن شکسته و خوب مخلوط کنید تا کف کند سپس به آن زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کنید، جوش شیرین را هم در کمی آب سرد حل بعد  دارچین نمک و فلفل و دو قاشق باقیمانده پیاز داغ را به مایه تخم مرغ اضافه کنید.  در مرحله آخر تکه های مرغ نگینی را در مایه ریخته بدست آمده ریخته و خوب هم بزنید. حال مایه کوکوی مرغ شما نیز آماده است فقط کافی است مایه تابه را روی حرارت قرار داده تا کمی داغ شود بعد روغن را اضافه کرده و مایه کوکوی خود را داخل آن میریزیم. و بعد از سرخ شدن آن را در کنار خانواده یا دوستان میل کنید و از خوردن آن نهایت لذت راببرید.

اگر خواستید کوکوی مرغ همراه با قارچ درست کنید جوش شیرین و آبلیمو تازه و دارچین و زعفران را حذف کنید و قارچ را در مایه تابه ای ریخته تف دهید و آن را به مایه خود اضافه کنید. برای سیب زمینی هم می توانید سیب زمینی را پخته و به همراه مراغ ترکیب کرده و از آن استفاده کنید. شما می توانید به جای زعفران از زرد چوبه هم در این نوع کوکو ها استفاده کنید. طرز تهیه کوکوی مرغ در این پست یاد گرفتید و می توانید با خلاقیت خود به آن چیز های اضافه یا کم کنید تا خوشمزه تر نیز شود.

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش

سبد خرید